Myyntipäällikkö Tampere/Espoo - hae viimeistään 12.4.

Vastaat palveluiden myynnistä nimetyille asiakkaille sekä uusasiakashankinnasta. Työnkuvasi muodostuu aktiivisesta B to B-myynnistä, asiakassuhteiden luomisesta ja niiden laadukkaasta kehittämisestä. Työ on ratkaisukeskeistä yritysmyyntiä ja sen menestyksekäs hoitaminen edellyttää halua ja kykyä kartoittaa asiakkaan nykytilanne sekä tulevat tarpeet. Toimit myyntijohtajan suorassa alaisuudessa ja teet tiivistä yhteistyötä myös muiden myyntipäälliköiden, markkinointipäällikön ja tuotannosta vastaavien kanssa.  Toimipisteesi voi olla joko Espoossa tai Tampereella.

Edellytämme

tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta asiakaslähtöisestä myyntityöstä, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä englannin kielitaitoa.

Tarjoamme

sinulle kannustavan ja kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän nuorekkaassa ja dynaamisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi ja omaa myyntiosaamistasi alan johtavassa yrityksessä.

Lisätietoja

tehtävästä antavat Moment Groupin myyntijohtaja Janne Savonen  ke 5.4. klo. 13 – 15, p. 0400 396 700 sekä Personnel Groupin konsulttijohtaja Kari Sorvari, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tai viimeistään 12.4.2017 Personnelin internet-sivuilta (www.personnel.fi)  löytyvän hakulomakkeen kautta.


Moment Group Oy on vuonna 2017 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille ja julkiselle sektorille laadukkaita ja monipuolisia Contact Center -palveluja. Yrityksen ydinajatuksena on tuottaa asiakkailleen tuloksellisia kohtaamisia ihmiseltä ihmiselle. Yritys työllistää yli 250 asiakaspalveluosaajaa Tampereella, Espoossa, Iisalmessa, Pieksämäellä ja Fuengirolassa Espanjassa.

  • 250+ omaa työntekijää (ei vuokratyöntekijöitä)
  • 500+ yritysasiakasta
  • 24/7-palvelua ihmiseltä ihmiselle
  • 4 000 000+ kohtaamista vuodessa
  • 8 Me liikevaihto
  • 1989 lähtien toimialalla

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>