Reilu Työnantaja palkkaa 3 uutta myyntineuvottelijaa | Midas Touch Oy

reilu-web-isoPieksämäki, huomio! Midas Touch on toiminut paikkakunnalla jo vuodesta 2005 ja yritys jatkaa kasvuaan. Tähän tarvitaan sinun apuasi — luonnollisesti reilua korvausta vastaan. Työtä on tarjolla sekä päivä- että iltavuorossa kuuntelutaitoisille ja asiakaspalvelusta kiinnostuneille myyntineuvottelijoille. Iltavuoro sopii hyvin esim. opiskelijalle tai lisäansion tarpeeseen.

TES-palkka ja bonus jokaisesta myynnistä

Oletko erinomaisen kuuntelutaidon omaava? Energisyys ja innokkuus sekä halu vaikuttaa omaan ansioon ovat tässä työssä tärkeitä. Viihdyt myös puhelimessa ja taidat tietokoneen käytön. Vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta puhelinmyynnistä, älä tyrmää ajatusta vaan haasta itsesi. Luultavasti yllätyt positiivisesti! Meillä on ammattitaito ja hyvä koulutusjärjestelmä, jolla löydetään yksilölliset tavat tehdä paras mahdollinen tulos — ilman niskaan hengittämistä. Tiiminä onnistutaan, yhdessä!

Mutteripisteitä Midaksen Pieksämäen konttorilla.

Palkallisen koulutuksen jälkeen toimit myyntineuvottelijana vakituisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa. Asiakkaat ovat myytäviin tuotteeseen positiivisesti suhtautuvia (esim. vakuutus- ja sähkösopimusten myyntiä) ja työ on motivoivaa. Kiinteän tuntipalkan lisäksi voit omalla työpanoksellasi vaikuttaa kertyvien bonusten määrään (maksamme bonuksen jokaisesta myynnistä).

Midas Touch on Reilu Työnantaja ja meillä työskentelee tällä hetkellä 200 asiakaspalvelun ammattilaista Tampereella, Pieksämäellä ja Iisalmessa.

Hae viimeistään 7. elokuuta

Jätä meille hakemus ja CV pikimmiten sähköpostitse niko.koivisto@midastouch.fi otsikolla ”Myyntineuvottelija”. Hae heti tai viimeistään 7.8.

Kun haluat tietää lisää, ota yhteyttä:

Niko Koivisto
Contact Center Manager
niko.koivisto@midastouch.fi
Puh. 0400 766 458


Midas Touch Oy

Midas Touch Oy on Ina Finland Oy:n tytäryhtiö. Midas on ollut toiminnassa vuodesta 2003 alkaen ja Ina vuodesta 1989. Molemmissa yrityksissä tuotetaan monikanavaista asiakaspalvelua 24/7. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelemme yritysasiakkaitamme niin puhelimessa, sähköpostilla kuin netissä vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Vastaamme sekä sisään tuleviin yhteydenottoihin (esim.vaihdepalvelu) että teemme ulossoittoa (esim. sovimme asiakastapaamisia, myymme vakuutuksia jne.)

Meitä on lähes 200 asiakaspalvelun ammattilaista Pieksämäellä, Iisalmessa ja Tampereella.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>