HUOM TAMPERE! Reilu Työnantaja vailla Reilua Työntekijää. | Midas Touch Oy

reilu-web-iso

Midas Touch Oy:ssä on nyt Tampereen konttorilla avoimia työpaikkoja, joita kannattaa hakea heti!

Anja kertoo 10 vuoden kokemuksella millaista meillä on työskennellä:

”Haluan nostaa kolme asiaa esille Midaksesta. Palkka ja työn sisältö ovat niistä kaksi, mutta ehdottomasti tärkeintä on se, että joka aamu on kiva tulla töihin. Huumori toimii ja työkaverit on mukavia. Telemarkkinointitiimeissä on meillä sekä nuoria että vanhempia ja molemmat oppivat rinnakkain työtä tehdessä toisiltaan. Uudet ja nuoremmat työntekijät tuovat tullessaan uusia tapoja tehdä tätä työtä ja meillä konkareilla on hyviä kokemuksen ja käytännön tuomia vinkkejä nuoremmille.” Lue koko haastattelu tästä.

Kuvan tuoli ei välttämättä vastaa tulevaa työistuintasi.

Haetaan: innokasta jengiä vakituiseen työhön

Stereotyyppiä haettavalle henkilölle ei ole olemassa. Puhut toki sujuvaa suomea, osaat kuunnella, hallitset tietokoneen perustoiminteet ja pidät työskentelystä puhelimessa. Iällä, sukupuolella, ulkonäöllä, kenkien koolla tai Cooperin-testin tuloksilla ei ole merkitystä (ainakaan kyseiseen tehtävään hakiessa).

Olet innokas, positiivinen ja energinen ”tyyppi”, joka viihtyy siisteissä (WAU!) sisätiloissa, arvostaa kiinteää ja ”ihan ok” (alk. 9,32 €/tunti) tuntipalkkaa + nauttii lisäksi onnistumisen tuomista hyvistä bonuksista ja kesälomaliksasta (jos sille lomalle maltat lähteä)!

Annetaan: loistopuitteet, huipputyypit, vakiduunia

Meillä on konttori Tampereen keskustan tuntumassa, Klingendahlissa. Hyppää virtuaalikierrokselle ja tutustu tulevaan työpaikkaasi tästä. Hienoa, eikö?

Upean tilan lisäksi meillä on rento ja kiva ilmapiiri, ”Kerho” toimii aktiivisesti ja järjestää yhtä sun toista kivaa työntekijöille pitkin vuotta. Lisäksi Midaksen Juha B. on Vuoden Service Desk -esimies 2015 Suomessa, joten ihan toimivaa settiä myös esimiespuolella! Lue tästä.

Voit valita työskenteletkö 5 tai 7 tuntia päivässä tai jotain siltä väliltä. Työ sopii myös esimerkiksi opiskelijalle – voit nääs tehdä iltavuoroakin.

DAA! Mitä se työ sitten on?!

Kiva, kun kysyit. Se on vakuutusmyyntiä! Saat tehtävään palkallisen ja kunnon perehdytyksen ja työ on itsessään motivoivaa. Asiakkaat ovat vastaanottavaisia ja tuote on hyvä. Tiedämme kokemuksesta, että myynti puhelimessa on kaikkea muuta kuin mitä usein yleisesti halutaan antaa ymmärtää. Ainakin meillä töissä viihdytään! Siitä kertoo jo sekin, että Midaksen palkkalistoilla on parikymmentä työntekijää, jotka ovat työskennelleet meillä yli 10 vuotta! Ja lisäksi ASML on myöntänyt Midakselle Reilu Työnantaja -statuksen. Lue lisää tästä.

Pähkinänkuoressa:

  • Vakituinen työsuhde
  • Kiinteä tuntipalkka
  • Lomaraha
  • Luotettava yritys, josta osoituksena ASML:n myöntämä ”Reilu Työnantaja” -merkki

Hae heti – töihin maaliskuussa

Laita hakemus + CV meille heti, mutta viimeistään 25.helmikuuta klo 15.00. osoitteeseen rekry@midastouch.fi. Sähköpostiin tunnus ”Tuloksentekijä Midakselle”. Työ alkaa maaliskuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Huom! Kiilaat haastattelujonon kärkeen laittamalla itsestäsi videoklipin, jossa kerrot itsestäsi ja miksi sinut tulisi valita tähän huipputiimiin!

Lisätietoa tehtävästä antaa

Taina Milán
johtaja, asiakaspalvelu ja HR
Puh. 0400 414 802
taina.milan@midastouch.fi


Midas Touch Oy

Midas Touch Oy on Ina Finland Oy:n tytäryhtiö. Midas on ollut toiminnassa vuodesta 2003 alkaen ja Ina vuodesta 1989. Molemmissa yrityksissä tuotetaan monikanavaista asiakaspalvelua 24/7. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelemme yritysasiakkaitamme niin puhelimessa, sähköpostilla kuin netissä vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Vastaamme sekä sisään tuleviin yhteydenottoihin (esim.vaihdepalvelu) että teemme ulossoittoa (esim. sovimme asiakastapaamisia, myymme vakuutuksia jne.)

Meitä on lähes 200 asiakaspalvelun ammattilaista Pieksämäellä, Iisalmessa ja Tampereella.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>