Tikettiratkaisu ja asiakaspalvelu samassa paketissa. Ota sähköpostit hallintaan!

Vastasitko jo sähköpostiin? Kuka hoitaa, vai hoiditko jo? Vastasitko viestiin kun olin poissa? Ei kai nyt vaan molemmat vastattu..? Mitä vastasit? MIKÄ M-E-I-L-I?

Sähköpostit hallintaan

Törmäättekö usein näihin kysymyksiin? Esiintyykö sähköpostiliikenteessänne päällekkäisyyksiä, jolloin asiakkaasi saa usealta eri henkilöltä vastauksen – pahimmillaan sahkopostisuodatin_ina_finlandtoisistaan eroavat. Herääkö ajoittain epäilys onko johonkin viestiin vastattu, tai onko kukaan hoitanut sähköpostejasi poissaolosi ajan? Sähköpostiliikenteen kolareita sattuu eivätkä ne ainoastaan tee asioiden hoidosta monimutkaisempia vaan voivat jopa luoda asiakkaallesi negatiivisen mielikuvan yrityksestäsi.

Tikettiratkaisu ja asiakaspalvelu samassa paketissa

Ina Finland on kehittänyt yhteistyössä asiakkaamme kanssa Tikettiratkaisu -palvelun, jonka avulla sähköpostiliikenne saadaan järjestelmällisesti hallintaan. Yrityksen vastaanottamasta sähköpostiviestistä muodostuu automaattisesti tehtävä (tiketti), jonka automaatio ja Inan asiakaspalvelijat ohjaavat oikealle asiantuntijalle tai asiantuntijaryhmälle. Näin saadaan vähennettyä yrityksen sisäisten sähköpostiviestien määrää ja lisäksi viestien käsittely nopeutuu. Asiakaspalvelijamme pystyvät käsittelemään suuria viestimassoja palvelun mahdollistaessa myös valmiit mallivastaukset.

Järjestelmän läpinäkyvyyden ansiosta myös viestien käsittely selkeytyy. Asiakaspalvelijat tietävät onko sähköpostiviestiin jo vastattu ja mitä asiakkaalle vastattiin, sillä käydyt sähköpostikeskustelut näkyvät koko asiakaspalvelutiimille. Jos asiakas ottaa aikaisemmin käydyn asian uudelleen käsittelyyn, seuraavan asiakaspalvelijan on helppo jatkaa tilanteesta, sillä kaikki historiatieto, vastausajat ja käsittelymäärät tallentuvat tikettijärjestelmään. Lopputuloksena saadaan kattavat raportit prosessin tehokkuudesta, jolloin voidaan puuttua pullonkauloiksi muodostuneisiin työvaiheisiin.

Inan asiakaspalvelijoiden valvoessa sähköpostiliikennettänne 24/7 ei ole enää mahdollista, että esim. työmatkan tai sairasloman takia asiakkaan viestiin vastaaminen viivästyy tai jää lähettämättä, koska sähköposti makaa kollegan sähköpostilaatikossa.

Tikettiratkaisun käyttöönotto ei vaadi erillisiä ohjelmia ja käyttöönotto on vaivatonta.

Vaadi laatua sähköpostien hallintaan!

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää Tikettiratkaisu –palvelustamme:
www.ina.fi / tai soita 010 400 6001 (Pasi Toivokoski/Tiina Jeromaa)

Katso sivuiltamme Tikettiratkaisu-palvelunkuvaus.

Ina Finland on myös SoMessa: Facebook Twitter LinkedIn

Ina Finland Oy on vuonna 1989 perustettu contact center- ja telemarkkinointialan yritys. Kasvatimme osaamistamme ostamalla syyskuussa 2014 Midas Touch Oy:n koko osakekannan. Contact Center toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Pieksämäellä ja Iisalmessa, joissa työskentelee yhteensä 200 asiakaspalvelun ammattilaista. Ina  palvelee asiakkaitaan monikanavaisesti 24/7. Tämä tarkoittaa viestintää soittamalla, tekstiviesteillä, sähköpostitse ja internetissä. Uusi, voimakkaasti kasvava palvelu Asiakaspalvelu Chat sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä että lisää verkkomyyntiä. Inalla ja Midaksella on yli 400 yritysasiakasta, joista suuri osa on pitkäaikaisia kumppaneita. Inan palveluilla on ISO 9001 -laatusertifikaatti.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>