Arvonta suoritetaan maanantaina 2.2. Vielä ehtii vastata!

Chat-asiakaspalvelua vai puhelinpalvelua?
uusisuomi_ivr

Mitä yhteydenottokanavaa sinä suosit? Onko sähköposti hyvä väline olla yhteydessä asiakaspalveluun? Toimiiko chat asiakaspalvelukanavana?

Vastaa viiteen kysymykseen ja vaikuta asiakaspalvelun laatuun. Pääset kyselyyn tästä.

Maanantaina 2.2. arvotaan vastanneiden kesken kaksi lippua Tampereen juuri 50 vuotta täyttäneeseen Hakamettän kiakkopyhättöön. Voit vapaasti valita mihin Ilveksen runkosarjan kotiotteluun haluat osallistua.


Ina Finland Oy on vuonna 1989 perustettu contact center- ja telemarkkinointialan yritys. Kasvatimme osaamistamme ostamalla syyskuussa 2014 Midas Touch Oy:n koko osakekannan. Contact Center toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Pieksämäellä ja Iisalmessa, joissa työskentelee yhteensä 200 asiakaspalvelun ammattilaista. Ina palvelee asiakkaitaan monikanavaisesti 24/7. Tämä tarkoittaa viestintää soittamalla, tekstiviesteillä, sähköpostitse ja internetissä. Uusi, voimakkaasti kasvava palvelu Asiakaspalvelu-Chat sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä että lisää myyntiä. Inalla ja Midaksella on yli 400 yritysasiakasta, joista suuri osa on pitkäaikaisia kumppaneita. Inan palveluilla on ISO 9001 -laatusertifikaatti.

6 vastausta to “Arvonta suoritetaan maanantaina 2.2. Vielä ehtii vastata!”

  • Ina Finland, Annika Strand

   Hei, Viola!

   Niin minäkin 🙂 Kun on "niitä ihmisiä", jotka hoitaa asiansa mieluiten kirjoittamalla kuin puhelimessa, niin chat on fantastinen keksintö! Nopea, sopivan rento ja vastauksen saa siellä missä sitä tarvii.
   t. Annika

   Vastaa
 1. Johanna

  Minä pidän chat-palveluista! Ne ovat nykyaikaa ja säästävät molemmilta osapuolilta aikaa ja vaivaa.

  Vastaa
  • Ina Finland, Annika Strand

   Totta. Kun chat-palvelua oppii käyttämään (=ei koe "ahdistavana" eteen ilmestyvää chat-ikkunaa ja luiki karkuun) on palvelu täysi kymppi. Ja jos ei vastausta onnistu saamaan saman tien asiakaspalvelijalta selville, niin voipa jättää soittopyynnön.

   Vastaa

Kirjoita vastaus

 • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>