Vuosi 2015 on kehittyvän asiakaspalvelun vuosi. -Lue toimitusjohtaja Pia Pursiaisen terveiset tästä!

200 asiakaspalvelun ammattilaista

Contact Center Tampere

Contact Center -konttorimme Tampereen Klingendahlissa.

Niin on jälleen yksi vuosi paketoitu kasaan. Vuosi 2014 on jäänyt taakse ja uusi vuosi on jo hyvää vauhtia käynnissä. Ina Finlandissa vuosi oli Ison Askeleen -vuosi, teimmehän varsin mittavan yrityskaupan ostamalla Midas Touchin koko osakekannan syyskuussa. Tämän kaupan yhteydessä Inan ja Midaksen yhteenliittymä kasvoi hetkessä mukavan kokoiseksi asiakaspalvelukeskukseksi; meitä on nyt yhteensä lähes 200 asiakaspalvelun ammattilaista ja yhteenlaskettu liikevaihtomme ylittää 10 miljoonaa euroa. Me palvelemme teitä jatkossakin hyvät asiakkaamme kolmella eri paikkakunnalla; Tampereella, Iisalmessa ja Pieksämäellä!

Asiakaspalvelua kustannustehokkaasti 24/7

Petter Eränen on asiakaspalvelun moniosaaja.

Hymy kuuluu äänessä! Palvelutehtävissä Tappara-mies, Petter Eränen.

Toimintamme jatkuu kummassakin yhtiössä entistäkin vahvempana sillä palvelukonseptimme on varsin laaja. Pystymme tuottamaan kustannustehokasta ja ammattitaitoista palvelua monikanavaisesti asiakaspalvelussa, unohtamatta vaihdepalvelua tai teknisen asiantuntijuuden service deskiä tai eri variaatioita näistä. Telemarkkinointitiimimme hakee vertaistaan, kun asiakkaamme kaipaa myynnillisiä onnistumisia ja taivumme nopeallakin aikataululla toimeksiantoihin rautaisella ammattitaidolla! Ja kuten aina ennenkin, palvelumme on saatavilla 24/7 nyt ja tulevaisuudessakin. Panostamme myös kielitaitoon, jotta pystymme tarjoamaan palvelumme suomenkielen lisäksi niin ruotsiksi kuin englanniksikin. Aika näyttää myös miten muiden kielten kysyntä jatkaa kasvuaan ja miten laajalti pystymme vastaamaan kysyntään esim. venäjänkielisissä palveluissa. Siinä meille pieni lisähaaste ratkottavaksi.

Chat-palvelua ja ohjelmistokehitystä

Chat-palvelu

Pasit  Nääppä ja Toivokoski ideoivat ja kehittävät uudentyylisiä asiakaspalveluratkaisuja.

Jatkamme vuoden 2014 aikana tehtyjä panostuksia monikanavaisuuden puolesta. Osaamisemme mm. chat-palvelun tuottamisessa on huomattu laajalti ja olemme saaneet siitä paljon hyvää palautetta markkinoilta. Lisäksi olemme pystyneet tuottamaan asiakkaillemme huomattavaa lisäarvoa kehittämällä tuotteita, jotka helpottavat tietojen käsittelyä ja yhtenäistää asiakaspalvelun prosesseja esim. sähköpostien käsittelyssä. Inassa on erityisen vankka osaaminen ohjelmistokehityksessä ja ymmärrys asiakaspalvelun vaativista prosesseista. Tämä kombinaatio mahdollistaa entistäkin tehokkaamman tavan tuottaa asiantuntevaa asiakaspalvelua tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa.

Vuosi 2015 kehittyvän asiakaspalvelun vuosi

Uskallan väittää, että vuosi 2015 tulee olemaan asiakaspalvelussa murrosten aikaa, sitä siiviittää entistäkin vahvempana teemat kuten monikanavaisuus, analysointi ja asiakaskokemus. Loistavaa! Me olemme valmiita ottamaan tämän vastaan teidän kanssanne hyvät asiakkaamme ja tulevat uudet kumppanimme. Tehdään yhdessä vuodesta 2015 entistäkin paremman ja ennenkaikkea kehittyvän asiakaspalvelun vuosi.

Hyvää alkanutta vuotta toivotellen,
Pia Pursiainen

Pia Pursiainen
Toimitusjohtaja Ina Finland Oy ja Midas Touch Oy
Puh. 044 540 0654
pia.pursiainen@ina.fi

Ina Finland Oy
PL 43 (Pyhäjärvenkatu 5 A, 2.krs)
33211 Tampere
Puh. 010 400 6000 (vaihde)

monikanavaisuus

 

 

 

Ina Finland on myös SoMessa: Facebook Twitter LinkedIn

Ina Finland Oy on vuonna 1989 perustettu contact center- ja telemarkkinointialan yritys. Kasvatimme osaamistamme ostamalla syyskuussa 2014 Midas Touch Oy:n koko osakekannan. Contact Center toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Pieksämäellä ja Iisalmessa, joissa työskentelee yhteensä 200 asiakaspalvelun ammattilaista. Ina  palvelee asiakkaitaan monikanavaisesti 24/7. Tämä tarkoittaa viestintää soittamalla, tekstiviesteillä, sähköpostitse ja internetissä. Uusi, voimakkaasti kasvava palvelu Asiakaspalvelu Chat sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä että lisää verkkomyyntiä. Inalla ja Midaksella on yli 400 yritysasiakasta, joista suuri osa on pitkäaikaisia kumppaneita. Inan palveluilla on ISO 9001 -laatusertifikaatti.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>