Toimitusjohtaja Pia Pursiainen palkittiin Tampere-talossa

Tampereella yli 150 yritysjohtajaa ympäri Suomen HHJ-alumniseminaarissa

Toimitusjohtaja Pia Pursiainen palkittiin Tampere-talossa 5 000. HHJ-kurssin käyneenä.PiaP_HHJ_kurssi

Ina Finland Oy:n ja Midas Touch Oy:n toimitusjohtaja Pia Pursiainen toimii myös hallituksen jäsenenä johtamissaan asiakaspalvelukeskusyrityksissä sekä lisäksi hallitusjäsenenä muissa yrityksissä ja yhdistyksissä. 2. joulukuuta pidetyssä HHJ-alumniseminaarissa Pursiainen odotti muiden, erityisesti häntä kokeneempien hallitusammattilaisten tapaamista. Aiheena kiinnosti varsinkin PJ Maa Partners Oy:n Partner Pekka Tammelan puhe hallituksen roolista konsernirakenteen muutoksessa.

Kaiken kaikkiaan hallitustyöskentely on erittäin mielenkiintoista ja siinä on mahdollista sekä kehittyä että kehittää samanaikaisesti ja vielä siten, että se on hyödyksi yritykselle ja omistajille. Siihen on helppo intoutua täysillä mukaan! HHJ-kurssin anti oli odotuksianikin parempi, hyviä käytännön vinkkejä ja tuhti paketti niin juridiikkaa kuin käyttökelpoisia toimintamalliehdotuksia.  Ryhmäkeskustelut antoivat konkreettisia ideoita ja olivat kuin piste iin päälle. Kuultuani olevani viidestuhannes kurssin suorittanut, mietin meillä olevan tosi suuri joukko hyviä hallitusjäseniä - kiitos kauppakamarille tällaisesta koulutusmahdollisuudesta”, Pia Pursiainen kuvailee.

HHJ-koulutuskokonaisuuden avulla hallitusten jäsenistä ja puheenjohtajista tulee aktiivisia ja osaavia hallitustyöskentelijöitä. He ohjaavat yrityksiä kaupallistamaan tuotteitaan, kasvamaan, uudistumaan ja laajentamaan markkina-alueitaan. Pirkanmaalla HHJ-koulutuksia ja alumniseminaareja järjestävät yhteistyössä Hallituspartnerit ry ja Tampereen kauppakamari. Kurssit on suunnattu liiketoimintaosaajille, asiantuntijoille, yrittäjille, yritysjohtajille, omistajille ja rahoittajille sekä pk-yritysten hallituksissa jo työskenteleville tai sinne aikoville.

Yhteistyöterveisin,

Pia Pursiainen
toimitusjohtaja Ina Finland Oy ja Midas Touch Oy
Puh. 044 540 0654
pia.pursiainen@ina.fi

Ina Finland Oy
PL 43 (Pyhäjärvenkatu 5 A, 2.krs)
33211 Tampere
Puh. 010 400 6000 (vaihde)

monikanavaisuus

 

 

 

Ina Finland on myös SoMessa: Facebook Twitter LinkedIn

Ina Finland Oy on vuonna 1989 perustettu contact center- ja telemarkkinointialan yritys. Kasvatimme osaamistamme ostamalla syyskuussa 2014 Midas Touch Oy:n koko osakekannan. Contact Center toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Pieksämäellä ja Iisalmessa, joissa työskentelee yhteensä 200 asiakaspalvelun ammattilaista. Ina palvelee asiakkaitaan monikanavaisesti 24/7. Tämä tarkoittaa viestintää soittamalla, tekstiviesteillä, sähköpostitse ja internetissä. Uusi, voimakkaasti kasvava palvelu Asiakaspalvelu Chat sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä että lisää verkkomyyntiä. Inalla ja Midaksella on yli 400 yritysasiakasta, joista suuri osa on pitkäaikaisia kumppaneita. Inan palveluilla on ISO 9001 -laatusertifikaatti.

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>