Asiakaspalvelu- ja Contact Center -toimialalle syntyy vahva haastaja

Ina - asiakaspalvelua jo 24 vuotta

Asiakaspalvelu- ja Contact Center -toimialalle syntyy vahva haastaja;

Ina Finland Oy osti Midas Touch Oy:n koko osakekannan

Ina Finland Oy on ostanut tänään allekirjoitetulla sopimuksella Revenio-konserniin kuuluvan Midas Touch Oy:n koko osakekannan. Molemmat yhtiöt jatkavat yrityskaupan jälkeen omina yhtiöinään. Yhteenliittymän myötä asiakaspalvelu- ja contact center -toimialalle syntyy vahva haastaja, jonka strategisena tavoitteena on rooli alan johtavana toimijana Suomessa.

 

"Ina Finland ja Midas Touch ovat molemmat toimialan kokeneita konkareita, joita yhdistää asiakaslähtöisyys, jatkuva uudistuminen, prosessien kehittäminen sekä voimakas kasvuhakuisuus. Yhtiöiden vahvuudet täydentävät toisiaan ja luvassa on kova haastaja alan jähmettyneeseen kilpailukenttään. Monikanavaisuus, 24/7 asiantunteva asiakaspalvelu, palveluiden korkea laatu sekä telemarkkinoinnin vahva osaaminen luovat meille kilpailuetua markkinatilanteessa, jossa asiakkaat arvioivat entistä kriittisemmin kumppanivalintansa. Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että saamme Midas Touchin kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin mukaan rakentamaan toimialan menestystarinaa kanssamme", toteaa Ina Finland Oy:n ja jatkossa myös Midas Touch Oy:n toimitusjohtaja Pia Pursiainen.

 

"Midas Touch on sekä toiminnallisesti että taloudellisesti erittäin hyvässä kunnossa ja sen liiketoiminta on vakaalla kasvu-uralla. Yhtiössä on merkittävä määrä oman toimialansa osaamista ja osaajia. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Midas Touchille löytyi omistaja, jonka osana yhtiöllä on mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaansa edelleen ja kehittyä toimialansa johtavaksi yhtiöksi", kommentoi Midas Touch Oy:n toimitusjohtaja Riku Lamppu.

 

Yrityskaupan myötä Midas Touch siirtyy Ina Finlandin tytäryhtiöksi. Yhteenliittymässä tulee työskentelemään lähes 200 asiakaspalvelu- ja contact center -alojen ammattilaista. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto kuluvana vuonna on runsaat 10 miljoonaa euroa.

 

Lisätietoja:

Pia Pursiainen                                                             Riku Lamppu

Toimitusjohtaja                                                              Toimitusjohtaja

Ina Finland Oy                                                            Midas Touch Oy

Puhelin: 044 540 0654                                                 Puhelin: 040 5260411

Sähköposti: pia.pursiainen@ina.fi                             Sähköposti: riku.lamppu@midastouch.fi

Ina Finland ja Midas Touch palvelevat satoja kotimaisia ja kansainvälisiä yhteistyökumppaneita sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Referensseinä mm. Fimlab Laboratoriot Oy, Koja-Yhtiöt Oy, Suomen Tilaajavastuu Oy, Etera, Telewell Oy, Iisalmen ja Pieksämäen kaupungit.

Ina Finland lyhyesti:

Ina Finland Oy on vuonna 1989 perustettu contact center- ja telemarkkinointialan yritys ja osa kansainvälistä Mica Solutions -konsernia. Yhtiöllä on toimipiste Tampereella. Ina palvelee asiakkaitaan monikanavaisesti 24/7 ja tuottaa asiakaspalvelua laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Tämä tarkoittaa viestintää soittamalla, tekstiviesteillä, sähköpostitse ja internetissä. Palvelutarjonta on laaja aina puhelunvälityksestä asiantuntijapalveluun. Uusi, voimakkaasti kasvava palvelu Asiakaspalvelu Chat sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä että lisää verkkomyyntiä. Inalla on 200 yritysasiakasta, joista suuri osa on pitkäaikaisia kumppaneita. Inan palveluksessa on 60 toimialan ammattilaista ja sen palveluilla on ISO 9001 -laatusertifikaatti.

 

Midas Touch Oy lyhyesti:

Midas Touch Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa sekä yrityksille että julkiselle sektorille laadukkaita ja kustannustehokkaita contact center –palveluita. Midaksen palveluksessa on noin 140 asiakaspalvelun ammattilaista ja se on tähän päivään asti ollut osa pörssinoteerattua Revenio Group Oyj:tä. Midaksella on toimintaa kolmella paikkakunnalla; contact centerit sijaitsevat Iisalmessa ja Pieksämäellä, hallinto ja myynti Vantaalla.

 

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>