Palvelua jopa savolaisille? Eikai sentään.

Raumalaiset ja savolaiset: turha vaivautua. T. Sonera.

"Soneran asiakaspalvelu on ulkoistettu puhuvalle robotille. Esimerkiksi pätkivästä nettiyhteydestä kärsivä asiakas ei välttämättä pääse ollenkaan puheisiin oikean ihmisen kanssa, ellei hän osaa sanoa robotille oikeita asioita oikeassa kohtaa. Robotti ymmärtää vain kirjakieltä ja pyytää asiakasta usein toistamaan sanomansa." Lainaus otettu suoraan  Iltalehden verkkosivuilta. Elä sie viennä tai kiennä murtheella, jos haluat saada asiasi hoidettua.

*huokaus*

CallCenter ♥ aitoja ihmisiä

Teknologiaa tarvitaan, mutta kyllä ihminen on aina ihminen.  Hyvä asiakaspalvelija (ihminen)  ymmärtää ja kuuntelee asiakasta. Tarkentavat kysymykset koskevat asiaa eikä lausumista. Mitä hintaan tulee, niin uuden asiakkaan hankkiminen on viisi kertaa kalliimpaa kuin vanhan pitäminen. Ehkä säästäminen kotimaisessa työvoimassa automaation kustannuksella ei loppuviimein kannata? Ehkä  käykin niin, että "kypsyneet" asiakkaat vaihtavat paremmin palvelevan yhtiön pariin. Asiakaspalvelusta on tullut aina vain tärkempi kilpailuvaltti. Etenkin, jos samaa tuotetta on saatavissa kilpailijalta, mutta heillä on lisäksi panostettu hyvään asiakaspalveluun.

Minä ainakin puhun mieluummin ihka aidon callcenter-työntekijän kanssa kuin yritän pohjalaisella murteella saada kakistettua asiani robotille. Ei-vain-onnistu.

CallCenter ♥ tyytyväisiä ihmisiä

Onko teidän yrityksessä mobiilivaihde? Hienoa! Tarvitsetteko kuitenkin jonkun edelleen vastaamaan puheluihin?

Meillä on Inassa ammattitaitoisia, tehokkaita ja motivoituneita asiakaspalvelijoita olemassa sitä varten. Palveluksessanne 24/7.  Voimme hoitaa niin suoraviivaiset puheluiden yhdistämiset pyydetylle henkilölle kuin vaativammat ja erityisosaamista vaativat asiantuntijapalvelut.

Palveluksessanne:

Tiina Jeromaa
myyntipäällikkö
puh. 044 752 2075
tiina.jeromaa@ina.fi

Vaihde 010 400 6001
myynti@ina.fi

Lue meistä lisää: Ina Finland Oy lyhyesti
Referenssit: palvelemme mm. näitä yrityksiä

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>