Yrittäjä: Kuukausi vapautta hintaan 150 € + 1,5e/puh

Ratkaisu kesälomailuun: ulkoistettu vaihdepalveluOsta vapautta lomailuun

Paljonko olet valmis maksamaan työntekijälle, joka vastaa yrityksesi puolesta kaikkiin tuleviin puheluihin arkisin toimistoaikaan ja joko yhdistää puhelun tai tarvittaessa välittää soittopyynnön?

Ina tarjoaa ammattitaitoisen henkilökunnan käyttöösi ja antaa sinulle vapauden nauttia lomailusta ilman stressiä!  Hintakaan ei päätä huimaa:

150 €/kk + 1,50 €/puh

Mitä saatte?

Ina on ammattitaitoinen ja henkilökohtainen vaihteenne maanantaista perjantaihin klo 08.00-17.00. Yhdistämme puhelut tai lähetämme tarvittaessa soittopyynnön Vastaamme suomen lisäksi niin ruotsiksi kuin englanniksi ja aina ystävällisesti ja nopeasti antamienne ohjeiden mukaisesti.

Mihin hintaan?

Vaikka laadukkaasta palvelusta saa aina maksaa, niin meillä kesäkampanjahinta saa hymyn huulille:
150 € kuukausihinta + 1,50 € per puhelu.
Käyttönottomaksu kampanja-aikana 0,00 €.

Tyytyväisyystakuu

200 tyytyväistä yritysasiakasta ja yli 20 vuoden kokemus asiakaspalvelussa sekä kuuluu että näkyy Ina Finlandin palvelussa.

Miten saan palvelun käyttööni?

Soita myyntiimme 010 400 6003 ja kerro aikataulustasi. Mitä nopeammin toimit sitä varmemmin saat palvelun käyttöön jo hyvissä ajoin ennen kesälomien alkua! Voit myös lähettää sähköpostia myynti@ina.fi.

Tarjous on voimassa 15.5.-31.7.2013. Lue lisää kesäkampanjasta ja ota yhteyttä!

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>