Hei. Meillä on töitä!

Asiakaspalvelijalle töitä Inassa

Vielä ehdit saada työtä kesäksi! Jatkuvan kasvun myötä etsimme palvelukseemme motivoituneita palvelukeskustyöntekijöitä vuorotyöhön. Pääset osaksi Ina:n kasvavaa, ammattitaitoista ja iloista asiakaspalvelutiimiä. Yhdessä toimien tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja olemme siitä ylpeitä!

Contact Center -työntekijän vaatimukset

Kokemus asiakaspalvelusta ja puhelinpalvelusta on sinulle eduksi, mutta kaikkein tärkeintä on positiivinen, utelias ja innokas ote työntekoon. Koska työ on haastavaa ja hyvinkin monipuolista toivomme, että pystyt nopeasti sisäistämään laajojakin kokonaisuuksia. Palvelet asiakkaitamme päivittäin suomeksi lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi. Tällä hetkellä etsimme kokopäiväistä työntekijää.

Ulkoistettu vaihdepalvelu ja paljon muuta

Lue lisää kaikista Inan tarjoamista palveluista. Tarjoamme yritysasiakkaillemme mm. asiantuntijapalvelua, päivystys-, ajanvarauspalvelua, taustatyötä, asiakaspalvelua.

Ota yhteyttä ja tule mukaan täydentämään mainiota tiimiämme! Lisätietoja saat soittamalla asiakaspalvelupäällikkö Katri Puukka 010-400 6000 (vaihde).

Lähetä hakemus sähköpostitse rekry@ina.fi tai postitse

Ina Finland Oy

Katri Puukka
PL 43
33211 Tampere

 

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>